AFD Consumptief krediet, goedkoop geld lenen voor de aankoop van jouw auto

Wil je een auto aanschaffen? Maar kan of wil je niet gelijk het hele aankoopbedrag betalen? Dan helpt een consumptief krediet van AFD jou op weg. Je kunt eenvoudig en verantwoord geld lenen. Wij adviseren je graag over de soorten consumptief krediet en de mogelijkheid die het best past bij jouw persoonlijke situatie.  

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen, hangt af van verschillende omstandigheden zoals je inkomen,  woonlasten, gezinssamenstelling en overige kredieten van nu en eventueel uit het verleden, zoals ze geregistreerd staan bij het BKR (Bureau Kredietregistratie). Ook andere persoonlijke omstandigheden kunnen een rol spelen bij je bestedingsruimte.  

AFD financial lease calculator

Bereken zelf uw maandbedrag

Maanden

Bereken geheel vrijblijvend uw maandbedrag met onze calculator.

Zo werkt het:

  • Vul ons formulier in. 
  • Verzend uw aanvraag 
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Soorten consumptief krediet

  • persoonlijke lening
  • doorlopend krediet
  • slottermijnfinanciering
  • huurkoop

Persoonlijk advies over jouw krediet

Wil je meer weten over jouw persoonlijke mogelijkheden en ruimte om geld te lenen? En over het soort consumptief krediet dat het beste past bij jouw wensen en situatie? Wij adviseren je graag.

Waarom kies je voor AFD Lease?

Maximale kans op acceptatie

Maximale kans op acceptatie van particuliere lease-aanvragen. Dat is waarvoor wij ons sterk maken. Met een schat aan kennis van financiële markten en de eisen en voorwaarden van vele geldverstrekkers leggen wij jouw aanvraag op de beste plek neer. 

Jouw persoonlijke contactpersoon

Voor het beste advies maken wij graag samen met jou een analyse van jouw financiële situatie. Wij begrijpen dat je jouw geldzaken niet zo maar bij iedereen neerlegt. Vertrouwen is hierbij een belangrijke basis. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Verstand van auto’s

Binnen onze organisatie is ruime kennis en ervaring in de autobranche aanwezig. Zo kunnen wij je ook uitstekend adviseren, bijvoorbeeld als je twijfelt over een merk of model. Of als je wilt weten wat de beste keuze voor jou persoonlijk is, gezien jouw eigen wensen en eisen.